Om Phil&Ave og visjonen bak oppstarten

Om Phil&Ave og visjonen bak oppstarten

Phil&Ave AS ble startet etter flere års drømmer og ønske om å skape noe eget, noe unikt og noe med betydning som ville inspirere andre. Med interesse for detaljhandel, interiør og matlaging ble drømmen om en butikk gradvis gjort til virkelighet, i første omgang som nettbutikk. Navnet til bedriften skulle være personlig, derav Phil&Ave som er en del av mine barns navn. 

 

Phil&Ave har blitt gradvis til og linjen er valgt ut med naturlige, økologiske produkter så langt som det lar seg gjøre samtidig som at kvalitet og design skal stå i høysetet.

Ennå er nettbutikken i en utviklingsfase og nye merker vil komme til sammen med et bredere sortiment. Plutselig dukker vi gjerne opp på et marked i Bergen eller som en popup butikk. Fremtiden er spennende og veien dit nytes hver dag med planlegging, nye produktbilder, ideer og tekster som skal ut til dere herlige kunder og støttespillere!

Produktene du finner hos Phil&Ave er hovedsaklig fra skandinaviske merker med fokus på bærekraft, økologi og miljø. Vår tanke er å kunne tilby produkter til alle hjemmets rom. Vi fører et rikt utvalg av kjøkkentilbehør som økologiske kjøkkenhåndklær og kluter, praktiske lunch bags, matoppbevarings poser og allergi- og miljøvennlige såper og vaskemidler. Visste du at kjøkkenhåndklærne vi har fra The Organic Company har vunnet `Best i test`?! To ganger og senest i 2019 vant de best i test hos Politiken i Danmark! 

Til soverommet vil du finne lekkert, økologisk bomulls sengetøy fra det svenske merket Midnatt. Sengesettene kommer i ulike fargetoner inspirert fra naturen og fargene komplimenterer hverandre slik at du kan sette sammen din unike stil. Vi har også sengesett til Junior i matchende farger. 

Til badeværelset kan vi friste med myke, deilige håndklær og vaskekluter i økologisk bomull fra både Humdakin og The Organic Company. Humdakin sine vaffelmønstrete håndklær blir bare finere og finere ved bruk da strukturen kommer mer fram etter vask. Alle våre baderoms tekstiler har høy kvalitet og lekkert design som vil passe inn på ethvert bad.

Har du prøvd Klinta sine veganske såper og massasjelys? Hvis ikke, så anbefaler jeg det på det sterkeste. Såpene kommer i fast form og er fri for kjemiske parfymer, konserveringsmidler, parabener, sulfater og fargestoffer. Såpene er laget på naturlige ingredienser som raps- solsikke- og kokosolje og er 99% økologiske. Massasjelysene fungerer både som duftlys og som en herlig massasjeolje, et kjærkomment tilbehør til en liten spa / velvære stund. Lysene er laget på 95% vegetabilske oljer og er fri for parabener og konserveringsmidler. Dette er lys du kan brenne med god samvittighet for både helse og innemiljø.

Humdakin produserer et utvalg allergi- og miljøvennlige såper, lotions, vaskemidler og rengjøringsmidler med inspirasjon fra den danske kysten og skogene. Alt er produsert uten kreftfremkallende- og hormonforstyrrende  stoffer, parabener, kjemiske parfymer, eteriske oljer og fargestoffer. Dette er produkter som vekker sansene til livs med deres milde og naturlige dufter. Ønsker du et renere hjem uten skadelige kjemikalier er dette et merke som anbefales! 

I tillegg til de ovennevnte merkene finner du et utvalg av flasker, kopper, toalettmapper og vesker som du (99% sikkert) ikke finner andre steder i Norge, enn så lenge i hvertfall. Også disse er valgt ut med omhu og med tanke på å holde den røde tråden om økologisk, vegansk, miljøvennlig og bærekraftig produsert. 

Som en liten bedrift er ikke varelageret stort, men heller nøye utvalgt mtp. kvalitet og design. En del av produktene er produkter som kanskje ikke tas inn igjen, vi ønsker ikke å være en bedrift med kvantitet uten kvalitet. Du som kunde skal føle at du eier noe som er unikt og “one-of-a-kind”. 

Ønsker du å bli bedre kjent med Phil&Ave og produktene vi tilbyr kan du følge oss på Instagram, Facebook og Pinterest. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet for å motta tilbud, varsel om nyheter som ventes inn og tips om våre produkter. Ikke glem å sjekke ut nettbutikken www.Philandave.no og la deg inspirere og drømme deg vekk i fantastiske produkter til deg selv og hjemmet ditt. 

Velkommen til Phil&Ave universet💚

Tilbake til bloggen

Phil&Ave

Vi fører et selektivt utvalg av kvalitetsvarer til hjem og velvære. Vi har fokus på økologiske, bærekraftige, veganske og miljøvennlige produkter. Vi velger kvalitet framfor kvantitet og med tidløst design som varer.

Ta meg til nettbutikken