Våre merker

VÅRE MERKER

Humdakin

Vis alle varer fra Humdakin

Humdakin ble startet av Camilla Schram i 2016 i Danmark etter 5 års utvikling av produktene, da hun så et manglende marked for bæredyktige, allergivennlige rengjøringsmidler.  Humdakins produkter er laget med omtanke for miljøet og mennesker med milde og vedvarende dufter inspirert av den danske kysten og skogene. Tekstilkolleksjonen er produsert i 100% økologisk bomull som er GOTS og ØKO-TEX sertifisert. Essensen av Humdakin er å bringe mer luksus inn i hverdagen med lekre og stilrene produkter som gir deg lyst til å holde hjemmet rent og pent for deg og din familie. lekkert design og superb kvalitet til den moderne husholdning. 

Humdakin har en høy score på Trustpilot som viser hvor godt merke dette er, de leverer kvalitetsvarer du kommer til å elske i hverdagen. 

Les mer om Camilla Schram og Humdakin´s reise her

 

The Organic Company

Vis alle varer fra TOC

The Organic company er et dansk firma som siden 2007 har produsert interiør tekstiler i 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull i et stilrent og tidløst design. Ærlighet, gjennomsiktighet og et ambisiøst ønske om å gjøre en forskjell samt  bærekraftig design, kvalitet og respekt for mennesker og naturen er deres fundament og kjerneverdi. The Organic Company leverer i dag økologiske og bærekraftige produkter til mer enn 26 land. Deres kjøkkenhåndklær og kluter har vunnet Best i test hos magasinet Politiken i danmark i 2019.

The Organic Company scorer høyt hos Trustpilot, noe som viser deres suverene kvalitet og design som verdsettes av mennesker verden over. Du kommer til å legge din elsk på deres produkter og ikke minst den lekre designen.

Les mer om Joy og TOC sin utvikling her

 

Klinta

Vis alle varer fra Klinta

Klinta er et svensk firma, drevet av Lisa og Simon Stevens, som skaper de nydeligste, rene og naturlige produkter. Alt fra lys og duftserier basert på naturens enkle resept med et skandinavisk stilrent design til veganske hudpleie produkter som gjør godt for huden. Deres massasjelys, veganske såper og leppebalsam gir en herlig luksus følelse i hverdagen. Alle deres produkter er frie for parabener, sulfater, fargestoffer og kunstige konserveringsmidler, produktene er kun basert på naturlige biologisk nedbrytbare ingredienser. Kom med til produksjonen og tanken bak merket, se denne videoen

 

Felius Design

Vis alle varer fra Felius Design

Felius Design lager stilren og minimalistisk kvalitets design til alle årets høytider og merkedager, som passer naturlig sammen med hjemmets øvrige interiør. Alle produkter er designet og produsert i Danmark. 

Essensen av Felius Design er å skape bærekraftig design som veier opp mot bruk- og kast mentaliteten som ofte fremkommer spesielt ved høytider.

Produktene fra Felius Design kommer i pene esker med magnetlukking, slik at man tar godt vare på sesongens pynt.

 

Svart af Hälsingborg

Vis alle varer fra Svart af Hälsingborg

Svart af Hälsingborg produserer den nydeligste lakris av høyeste kvalitet. All produksjon foregår i Sverige. Lakris produktene deres er veganske og lages kun med vegetabilske ingredienser uten gelatin og palmeolje. 

Elsker du lakris og sjokolade, vil du elske Svart af Hälsingborg sine lakriskuler!!

 

Midnatt

Vis alle varer fra Midnatt

Midnatt er et svensk merke som designer kvalitets sengetøy for barn og voksne. Sengetøyet deres er produsert i 100% økologisk bomull som er stenvasket for å gi en herlig myk følelse med en lekker struktur. En utvasket favorittskjorte og et dynetrekk på landet som har vært brukt i flere generasjoner ble inspirasjonen og startskuddet for Midnatts første kolleksjon. Tanken bak designet er at man skal kunne kombinere og sette sitt eget preg på soverommet og sengetøyet, derfor selges dyne- og putetrekk separat. 

Les mer om Joesphine og Louise sitt samarbeid om Midnatt her.

 

Soul In Ceramics

Vis alle varer fra Soul in Ceramic

Historien til Soul in Ceramics begynte i en liten by i Russland hvor det fantes et lite keramikk verksted. Anastasia, som er skaperen bak merket, har siden hun var liten vært fascinert av magien som skjer ved å forme et leirestykke på dreieplaten. Da hun var 28 år gammel prøvde hun dette håndtverket for første gang og ble forelsket! Soul in Ceramics skaper produkter til hjemmet med tanken om å muntre opp en grå hverdag med sine enkle, betydningsfulle tekster, for å skape glede hos forbrukeren når produktene tas i bruk i hjemmet. Ønsket er at du tar deg tid til å stoppe opp i en travel hverdag og nyte øyeblikket enten det er med en kopp kaffe i et ev de lekre krusene eller en varmende grøt i en av de nydelige hjerteskålene. Alle produktene er håndlaget og håndmalt med den største kjærlighet til både yrket og med deg som kunde i tankene. 

Les mer om Anastasias kjærlighet for keramikerfaget her.

 

Joana Fulana

Vis alle varer fra Joana Fulana

Inspirert av de nydelige fargene og iøyenfallende mønstrene til Joanas lekre reise- og hverdags tilbehør gjør at deres kolleksjon er perfekt til alt fra hverdagsbruk som kafébesøk med venner, shopping eller en sightsseing i eget nabolag til herlige reiser til varmere strøk. Deres design er tidløst, drømmende og funksjonelt samtidig som det bærer høy kvalitet med fokus på miljøvennlige materialer og høy standard i alle detaljer. Joana Fulana er et selvstendig, britisk merke fra 2008 med en forkjærlighet for kvalitetsprodukter innen livsstil, reise og shopping og har et ønske om å forbedre måten vi bærer med oss våre hverdagsgjenstander. Hvert produkt fra Joana Fulana kommer i en praktisk gjenbrukbar stoffpose inni en lekker gaveeske. Alle deres produkter er cruelty free, laget av vegansk lær og PET klar plast. Disse produktene utgjør det perfekte accessories i en hektisk hverdag. 

 

Kept for life

Vis alle varer fra Kept

De flotte menneskene bak Kept har en pasjon for havet og det å rense havet for plast, ikke bare for denne generasjonen, men for framtidige generasjoner. Med dette i sinn ble Kept startet opp i England med et fokus på gjenbrukbare produkter. Skjønnhet trenger ikke å gå på bekostning av miljøet, det bør være bærekraftig og holdbart- Kept for life! 

Kept er stolt av sin produksjon og opptatt av kvalitet, derfor blir alle flaskene inspisert etter produksjon. Kvalitetskontrollen sikrer at du som kunde mottar et produkt uten feil og som skal vare i mange år.  

Kept sponser Surfers Against Sewage- les mer om det her

 

Orchid + Ash

Vis alle varer fra Orchid + Ash

Grunnleggeren av Orchid + Ash, Kristina, har en forkjærlighet for holistisk helse og business og har kombinert disse to med å skape luksuriøse duft produkter til hjemmet. De holder til i California og mange av duftene er inspirert av den tropiske kysten og stemningen. Duftene som man finner i lysene og rom sprayene hennes er helt nydelige og tar deg med på en reise av gode minner og drømmer, bruk sprayene i rommet, på sengetøyet eller som en lett parfyme før du går ut døren.  Alle produktene hos Orchid + Ash er veganske og fri for giftstoffer, parabener og ftalater. En del av overskuddet deres går hvert år til å støtte kvinner i business.

 

OMOM

Vis alle varer fra OMOM

I 2014 ble OMOM startet opp med et ønske om å skape bærekraftige og miljøvennlige produkter til hverdagen og handleturene for å kutte ned på plastbruken. Etterhvert som selskapet vokste og etterspørselen ble større fikk de et samarbeid med en liten familiedrevet bedrift i India med samme fokus på økologisk fremstilling av tekstiler. Alle produktene er laget med et formål om å lette hverdagens handleturer med et miljøbevisst fokus og mindre plastbruk. Produktene bærer preg av høy kvalitet og lekkert design. Veskene til OMOM blir fort en favoritt- ikke bare til handleturer men også til trening, piknik, utflukter og andre hverdagslige sysler.