Om oss

Phil&Ave AS ble opprettet i 2020 med et ønske om å tilby et selektivt utvalg av kvalitetsvarer til hjemmet og til den daglige velvære.

Vi ønsker å være en nettbutikk med et variert utvalg innen interiør- og velværeprodukter, hovedsaklig fra Skandinaviske kvalitets merker. Vi har fokus på å føre produkter som fortrinnsvis er økologiske, veganske og bærekraftig produsert. Også når det gjelder emballasje velger vi så langt det lar seg gjøre å bruke resirkulert, bærekraftig og miljøvennlig emballasje. Der vi kan vil vi også gjenbruke emballasje. For å spare miljøet og deg for unødvendig mye papirer, sender vi ikke pakkseddel med i pakken. Ordreoversikt / pakkseddel blir sendt til deg pr. e-post når bestillingen er klar til å sendes.  

Vår visjon er at du som kunde skal kunne drømme deg vekk i vårt lille univers og finne lekre, tidløse og klassiske interiør produkter til hjemmet. Vi verdsetter kvalitet og tidløst design som varer. Hos oss vil du finne økologiske tekstiler som f.eks. sengetøy, håndklær og kjøkkenhåndklær, naturlige rene duftlys du kan brenne med god samvittighet, herlige renholdsprodukter samt veganske velvære produkter- alt på ett sted! Du skal føle at du er i trygge hender ved å handle hos oss og vi tilstreber å møte kundene våre på den beste måte og yte den beste service!

Ønsker du å lese mer om tanken bak Phil&Ave og veien videre, anbefales å lese dette innlegget her.

Vi holder til i Bergen, men sender til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. 

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller om du ønsker å se nærmere på produktene våre og vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg. 

Følg oss gjerne på Instagram, Facebook og Pinterest @philandave. Vi blir veldig glade dersom du vil tagge oss eller dele bilder av dine kjøp hos Phil&Ave AS. Tag bildene med #philandave

For å legge igjen en review / anmeldelse kan det gjøres på google review, vi takker for alle tilbakemeldinger. 

Velkommen til vårt univers!

Kontakt oss: 

Phil&Ave AS

Org.nr.: 924 605 219

Post@PhilandAve.no

Pinterest: Phil&Ave

Instagram:@Philandave

Facebook: Phil&Ave

Nyhetsbrev

Google review